085- 822 44 01
tholen@dbics.nl
Wanneer worden mijn containers gechipt? Doorzoek de planning Vul hieronder uw postcode in om op te zoeken op welke dag uw containers gechipt worden.
* verplichte velden

Informatie

In de komende periode worden in opdracht van de gemeente Tholen en de Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) alle restafvalcontainers (grijze containers) in de gemeente Tholen voorzien van een ‘tag’ (chip) en een adres-barcodesticker. Daarnaast worden vanwege een productiefout de barcode-adresstickers van de onlangs geleverde papiercontainers vervangen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in week 39, 40 en 41 door DBI Container Service.

Vanaf 1 december worden alleen nog getagde restafvalcontainers geledigd door de ZRD. De tag is dus uw ‘toegangssleutel’ tot de vuilniswagen. Het is daarom belangrijk dat uw restafvalcontainer op eerdergenoemde datum voorzien wordt van deze tag. Aan deze werkzaamheden zijn voor u geen kosten verbonden.

De tag heeft een uniek nummer. Via een adres-barcodesticker en tag worden containers aan uw huisadres gekoppeld en geregistreerd. Zo zorgen we ervoor dat straks alleen geregistreerde containers geleegd worden. We registreren geen informatie op naam en ook geen hoeveelheden afval!

 

Meer informatie

Op deze site vindt u ook de planning en een lijst met veel gestelde vragen.

Heeft u andere vragen dan kunt u mailen naar tholen@dbics.nl of bellen naar telefoonnummer 085-822 44 01.

Met vriendelijke groet,
De Zeeuwse Reinigingsdienst B.V.